Магазин 27. јули 2020. / 16:28

Аца Лукас го откажа концертот во Охрид

Аца Лукас го откажа концертот во Охрид

На социјалните мрежи Аца Лукас соопшти дека ги откажува концертите, поради како што пишува „ограничувањата поради вирусот, и како здравјето на публиката е приоритет“.

Најпрвин беше откажан концертот во Србија поради ситуацијата со коронавирусот, кој на 10 јули требаше да се одржи во Бања Лука заедно со Ана Николиќ, а сега е откажан и настапот во Охрид.

На страницата на пејачот, во блиска иднина не се закажани други настапи. Дури во месец октомври има најава за гостување во Минхен, Германија, заедно со Драгана Мирковиќ и Дарко Лазиќ.