Хроника 21. декември 2020. / 15:41

Запленети 3787 парчиња иротехнички средства во Свети Николе

Запленети 3787 парчиња иротехнички средства во Свети Николе

Денеска (21.12.2020) полициски службеници од ОВР Свети Николе на подрачјето на Полициската станица Свети Николе спроведоа контрола со цел спречување на трговија и употреба на пиротехнички средства. Притоа, кај два правни субјекти во Свети Николе пронајдени и одземени се 3787 парчиња пиротехнички средства.

По документирање на случаите, ќе следат соодветни поднесоци.