Хроника 10. мај 2018. / 13:19

Вознемирувачка фотографија: Тело на мртва жена лежи на улица во Бутел

Вознемирувачка фотографија: Тело на мртва жена лежи на улица во Бутел

Тело на жена чиј идентитет не е познат лежи на плочникот кај Рептил во населбата Бутел 1.

Првичните сознанија од очевидци е дека жената починала од ненасилна смрт.

Повеќе информации ви најавуваме по завршувањето на увидот.