Хроника 12. февруари 2020. / 17:41

Во поранешна сендвичарница во Тафталиџе пронајдено е тело во распаѓање

Во поранешна сендвичарница во Тафталиџе пронајдено е тело во распаѓање

Машко тело во фаза на распаѓање е пронајдено во поранешната сендвичарница „Густав“, на Улица „Дрезденска“ во Скопје, објави „Алсат“.

Идентитетот на починатиот сѐ уште не е утврден, се претпоставува дека станува збор за бездомник кој престојувал во некогашната сендвичарница, затоа што во просторијата имало импровизиран кревет.