Хроника 31. јули 2020. / 22:09

Во Охрид пред полицајци се колат и дерат животни

Во Охрид пред полицајци се колат и дерат животни

На социјалните мрежи кружат фотографии од настан кој денеска се случил во Охрид, кога муслиманите го слават празникот Курбан Бајрам.