Хроника 22. мај 2020. / 10:56

Во изолација 103 полицајци , 14 од нив позитивни на Ковид-19

Во изолација 103 полицајци , 14 од нив позитивни на Ковид-19

Сто и три припадници на полицијата се ставени во изолација, а 14 од нив се позитивни на Ковид-19, потврдија за МИА од МВР.

Засега не се знае како дошло до нивно заразување.

Во изолација се ставени полицајци од Скопје, Тетово, но и од други градови.