Хроника 10. ноември 2020. / 18:20

(ВИДЕО) Вооружен грабеж во обложувалница во Скопје

(ВИДЕО) Вооружен грабеж во обложувалница во Скопје

На социјалните мрежи се шири видео снимено од надзорни камери во обложувалница, на кое се гледа моментот кога двајца вооружени влегуваат во просторијата и ја ограбуваат вработената.