Хроника 29. март 2020. / 22:33

(ВИДЕО) Во Чаир не се почитува полицискиот час?

(ВИДЕО) Во Чаир не се почитува полицискиот час?

На социјалната мрежа Фејсбук излезе видео од населбата Чаир, кое најверојатно е снимено по започнувањето на полицискиот час.

На него се гледаат луѓе на улица кои почнуваат да бегаат кога доаѓа полициско возило.