Хроника 05. август 2020. / 20:27

(ВИДЕО) Од силниот ветер летна покрив од зграда во Делчево

(ВИДЕО) Од силниот ветер летна покрив од зграда во Делчево

Невреме со силен ветар денес околу 13 часот го зафати Делчево. Ветарот успеа да откорне неколку лимени покриви меѓу кои и на една од зградите во центарот на градот, објави порталот delcevo365.mk. Силниот ветер откорнал и дрвја низ градот. Нема повредени.