Хроника 17. март 2019. / 13:36

(ВИДЕО) Комбе со патници остана без тркало во Скопје

(ВИДЕО) Комбе со патници остана без тркало во Скопје

Комбе полно со патници остана без тркало во Скопје.

На видеото кое се појави на фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“, јасно се гледа како комбето кое превезува патници останува без тркалото среде кружниот тек во Ѓорче Петров, а тркалото продолжува да се движи по улица.