Хроника 11. јули 2020. / 19:35

Tри лица од Албанија приведени на охридскиот аеродром

Tри лица од Албанија приведени на охридскиот аеродром

На 10.07.2020 во 10:50 часот на Аеродромот „Св.Апостол Павле“ – Охрид бил нарушен јавниот ред и мир од страна на Х.К.(27), Х.Ш.(52) и С.С.(41), сите од Р.Албанија, информира МВР.

Во координација со Јавен обвинител, тие биле приведени во полициска станица за понатамошна постапка.