Хроника

Тешка сообраќајка на патот Куманово-Скопје (ФОТО)

Тешка сообраќајка на патот Куманово-Скопје (ФОТО)

Во Фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“, објавена е фотографија од тешка сообраќајка, која според пишаното во групата се случила на патот Куманово- Скопје.

На фотографијата се гледа демолиран автомобил марка Пежо 206 и патики летнати на патот.

Дали има евентуални повредени или жртви се уште не се знае.

Повеќе информации очекуваме подоцна.