Хроника 13. јули 2020. / 19:04

Скопјанец кој должел пари бил нападнат со вила

Скопјанец кој должел пари бил нападнат со вила

На 12.07.2020 во 21.30 часот во СВР Скопје, Н.С.(44) од с.Чифлик, скопско, пријавил дека околу 18.30 часот во с.Вртекица, скопско, поради нерасчистени должничко-доверителски односи, бил физички нападнат со вила од М.Х..

Сочинет е записник за констатиран прекршок по член 12 од Законот за прекршоците против јавниот ред и мир.