Хроника 08. ноември 2018. / 12:25

Роднина на пациент претепал медицинска сестра на КАРИЛ

Роднина на пациент претепал медицинска сестра на КАРИЛ

Роднинa на пациент, кој починал, физички нападнал медицинска сестра од КАРИЛ.

Во секој момент треба да даде објаснување за настанот министерот за здравство Венко Филипче.