Хроника 03. август 2020. / 20:25

Прекината потрагата по исчезнатото момче во Преспанското Езеро

Прекината потрагата по исчезнатото момче во Преспанското Езеро

Речиси 24 часа траеше потрагата по исчезнатото 16-годишно момче во Преспанското Езеро. Засега потрагата е прекината поради влошените временски услови со ветер и бранови, јави Сител.

Потрагата ќе породолжи утре изутрина со засолување од единицата за специјални задачи. По момчето трагаа нуркачи од повеќе градови низ земјава, како и полициски специјалци.