Хроника 10. јули 2019. / 20:52

По 19 години затвор за убијците на Саздо

По 19 години затвор за убијците на Саздо

По точно една година стигна осудителната пресуда од по 19 години за убијците на Саздо.

Судбината сакаше баш денеска на една година од убиството , до мене како негов адвокат да стигне и осудителната пресуда од по 19 години за неговите убијци. Почивај во мир – напиша Шехтански на својот Фејсбук профил.

Тој унаку беше адвокатот кој ја застапуваше фамилијата на Саздо.