Хроника 16. септември 2019. / 10:47

Одложено судењето за несреќата кај Ласкарци – шефот на Дурмо Турс на операција

Одложено судењето за несреќата кај Ласкарци – шефот на Дурмо Турс на операција

Се одложи судењето за несреќата кај Ласкарци , поради тоа што еден од обвинетите имал здравствени проблеми.

На шефот на возниот парк на Дурмо турс, Рамзи Мифтари, денеска ќе му биде извршена операција и поради ова не беа спроведени ниту останатите обвинети кои се наоѓаат во притвор.

Нoвото рочиште е закажано за 15 октомври.