Хроника 11. септември 2017. / 06:50

Маневски: Противуставна и противзаконита одлука на Апелациониот суд Скопје

Маневски: Противуставна и противзаконита одлука на Апелациониот суд Скопје

Произволно и апсурдно е мислењето на Апелациониот суд дека со донесување на Законот за Специјалното јавно обвинителство аудио-записите од телефонските разговори се внесени во правниот поредок на Република Македонија и дека истите стануваат дел од доказниот материјал, вели поранешниот министер за правда Маневски