Хроника 11. јуни 2019. / 11:21

Камиони се судрија кај обиколница – татко и дете извлечени од едниот

Камиони се судрија кај обиколница – татко и дете извлечени од едниот

Два камиони се судрија на скопската обиколница кај Радишани. Од силината на ударот, предниот дел на товарното возило кое удрило во другиот камион е целосно уништен.

Според првичните информации, од едниот камион се извлечени татко и дете, а неофицијално, тие се во стабилна состојба. Поради силниот удар, предниот дел на товарното возило кое удрило во другиот камион е целосно уништен, објави А1.он.