Хроника 12. јуни 2018. / 13:07

Избувна пожар во стан во Скопје

Избувна пожар во стан во Скопје

Пожар избувна попладнево во стан на ул. „Орце Николов“ во Скопје спроти Министерството за одбрана, објави МИА.

Пожарот е пријавен во Противпожарната единица во Скопје во 12 часот и 05 минути, а на терен се испратени шест противпожарни возила.