Хроника 08. ноември 2018. / 17:55

Исчезна 13-годишно девојче од Аеродром

Исчезна 13-годишно девојче од Аеродром

Во полициската станица Аеродром, Т.М.(55) од Скопје пријавила дека пред два дена од домот во непознат правец се одалечило 13-годишно девојче на кое пријавителката и е старател. МВР извести дека преземаат мерки за пронаоѓање на девојчето.