Хроника 03. мај 2018. / 15:40

Инциденти и апсења на Пластичарска

Инциденти и апсења на Пластичарска

Попладнево при вршење на својата работа полицијата била попречувана од одредени лица, кои не дозволиле да се отстранат автомобилите од тротоарот.

Фото: А1он