Хроника 16. април 2018. / 21:58

Им паднал куршум додека си седеле на тераса во Скопје

Им паднал куршум додека си седеле на тераса во Скопје

Вчера во 15 часот улицата „Брсјачка Буна“ во Скопје, додека Е.А. (45) седел на терасата со неговата сопруга З.А. (42), помеѓу нив паднало зрно од огнено оружје, кое ја оштетило настрешницата од лесонитни табли. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.