Хроника 20. август 2019. / 09:45

Хорор во Дебар: Taтко извршил полов напад над сопствениот син

Хорор во Дебар: Taтко извршил полов напад над сопствениот син

На 18.08.2019 во 15.15 часот во Полициската станица Дебар, 50-годишна жена пријавила дека во периодот од 14.07. до 04.08.2019 во куќа во Дебар нејзиниот поранешен сопруг С.Ј. од Скопје, извршил полов напад над нивниот син.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.