Хроника 28. јануари 2021. / 18:22

Групата „Јавна соба“ избришана од Телеграм

Групата „Јавна соба“ избришана од Телеграм

Групата „Јавна соба“ е избришата од платформата Телеграм, објави Курир.

Извори од МВР за „Курир“ велат дека групата во која се споделуваа порногравски матерјали од девојки од Македонија во моментов е избришата од Телеграм.