Хроника 03. септември 2019. / 09:43

(ФОТО) Џип заврши во водите на Охридското езеро

(ФОТО) Џип заврши во водите на Охридското езеро

Пред два дена автомобил буквално падна во езерото на „Кеј Македонија“ во Охрид, пред тоа такси возило пропадна во земја, а сега џип кој не може да го извлечат од езерото на една охридска плажа, објави Скопје 1.