Хроника 09. јули 2019. / 18:03

Драма во Карпош: Пар малтретиран од три лица

Драма во Карпош: Пар малтретиран од три лица

Во Полицијата Карпош, 52-годишната В.Р. од Скопје пријавила дека таа и нејзиниот партнер С.С. биле малтретирани и присилно држани од лицата А.С. Е.Н. и Е.М. кои им одзеле и пари и накит откако таа не им платила за наводни лекови кои тие и ги набавиле и кои требало да ја подобрат нејзината здравствената состојба.

Веднаш по добиената пријава, преземени се мерки и приведени се Е.К: (39) и А.С. (39) и против нив ќе биде поднесена соодветна пријава.