Хроника 22. мај 2020. / 10:31

Автомобил паднал во Вардар кај болницата Аџибадем Систина

Автомобил паднал во Вардар кај болницата Аџибадем Систина

Во тек е акција за извлекување на автомобил кој паднал во Вардар во близина на пешачкиот мост кај болницата Аџибадем Систина.

Екипи на Противпожарната единица и нуркачката единица при МВР поставуваат сајли за извлекување на возилото. Засега не се знае дали има луѓе во возилото.