Хроника 12. август 2019. / 14:14

Алсат дознава: Донесена е одлука за ослободување на Морина

Алсат дознава: Донесена е одлука за ослободување на Морина

Алсат дознава дека е донесена одлука за ocлободување на Морина.

Телевизија Алсат-м дознава дека е донесена одлука за ocлободување на Морина, стои во нивната кратка вест објавена на нивниот сајт.