Хроника 01. август 2020. / 14:48

27 годишно момче од Битола почина на Инфективна клиника од коронавирус

27 годишно момче од Битола почина на Инфективна клиника од коронавирус

На Инфективната клиника во Скопје почина 27 годишно момче од Битола кое било позитивно на коронавирус, пишува ТВ21.

На инфективната клиника во Скопје било префрлено откако претходно било хоспитализирано во Ковид Центарот во Битола.

Работело во познат кафе бар во самиот центар на Битола.