Економија 12. август 2020. / 17:39

Вонредна прес-конференција на Гордана Димитриеска Кочоска за пропаѓањето на Еуростандард банка

Вонредна прес-конференција на Гордана Димитриеска Кочоска за пропаѓањето на Еуростандард банка

Денеска  (12.08.2020) во 17.40 часот, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ ќе се одржи вонредна  прес-конференција за медиуми, по повод пропаѓањето на Еуростандард банка.

На прес-конференцијата ќе се обрати Гордана Димитриеска Кочоска, претседател на Комисијата за материјално финанско работење на ВМРО-ДПМНЕ.

Нејзината изјава можете да ја следите во живо на Фејсбук страницата на ВМРО-ДПМНЕ.