Економија 12. август 2020. / 17:48

(ВО ЖИВО) Прес конференција на Гордана Димитриевска Кочовска за Еуростандар банка

(ВО ЖИВО) Прес конференција на Гордана Димитриевска Кочовска за Еуростандар банка

Прес конференција

Гордана Димитриеска-Кочоска: Втор ТАТ, пропаѓањето на Еуро Стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар на бизнисот и над 55 илјади пензионери и приматели на социјална помош

Gepostet von ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО am Mittwoch, 12. August 2020