Економија 27. мај 2020. / 10:54

Спасовски и Царовска во инспекција на ТИРЗ 2 (Бунарџик)

Спасовски и Царовска во инспекција на ТИРЗ 2 (Бунарџик)

Техничкиот премиер, Оливер Спасовски, заменичкатапремиер, задолжена за економски прашања и за координација со економските ресори, Мила Царовска  и директорот на Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони, Александар Младеновски ќе направат увид во градежните активности во Технолошко-индустриската развојна зона Скопје 2 (Бунарџик).

Локација на настанот е на раскрсницата пред објектот на „Дура Аутомотив Системс“.