Економија 15. декември 2020. / 19:24

Објавен списокот на компании добија државната помош, а не ги исплатија работниците

Објавен списокот на компании добија државната помош, а не ги исплатија работниците

Владата на Македонија вечерва објави список на компании кои добиле државна помош поради Ковид 19, а парите не ги исплатите на работниците.

Целиот список на имињата на компаниите можете да го видите на следниот ЛИНК.