Економија 13. април 2018. / 15:49

Ќе се изненадите од платата: Објавен конкурс за државни службеници

Ќе се изненадите од платата: Објавен конкурс за државни службеници

Агенцијата за администрација објави јавен конкурс за државни службеници во повеќе градови.

НЕГОТИНО

  1. Раководител на одделение за финансиски работи
  2. Советник за урбанистичко планирање
    Линк до огласот: ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 22/2018

ДЕМИР КАПИЈА

  1. Раководител на одделение за сметководство и плаќања и администрирање на даноци
    Линк до огласот: ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 20/2018