Економија 20. февруари 2020. / 18:37

Јовановиќ: Дали во проектот Чебрен ќе има некои блиски до еден неодамнешен вицепремиер!

Јовановиќ: Дали во проектот Чебрен ќе има некои блиски до еден неодамнешен вицепремиер!

Оглас за јавно-приватно партнерство за хидроцентралата “Чебрен”, или во превод – распродажба на националните природни богатства. Уште да видиме кои фирми ќе ги купат, дали меѓу нив ќе има и некои блиски до еден неодамнешен вицепремиер…, напиша Бранимир Јовановиќ, кој бепе дел од кабинетот за екс министерот за финансии Драган Тевдовски.