Мирјана Најчевска

Пронајдени се 5 резултати на тема „Мирјана Најчевска“
Македонија

Најчевска: Пратениците да бидат амнестирани кога ќе гласаат за уставните промени, па да поднесат оставка

Јас прво навистина сакам да кажам дека јас сум една од тие кои што се против амнестии. Посебно против такви чести амнестии како што почнаа...