арм

Пронајдени се 10 резултати на тема „арм“
Македонија

Мининистерството за одбрана наместо опрема за војската, набавува луксузно возило во кое ќе се вози Шекеринска

Министерството за одбрана како и целата влада секојдневно влегува од скандал во скандал. Имено неверојатни 187 илјади евра од буџетот...