Тајланд

Пронајдени се 49 резултати на тема „Тајланд“
Свет

Дечињата од Тајланд утре ја напуштаат болницата, па се враќаат во пештерата – повторно ќе го проживеат пеколот (ВИДЕО)

Дванаесетте деца од Тајланд и нивниот фудбалскиот тренер кои после 21 ден беа спасени од поплавената пештера утре ќе одат во своите домови. -Дечињата...