Стевче Јакимовски

Пронајдени се 9 резултати на тема „Стевче Јакимовски“
Македонија

Јакимовски: На оваа власт и требаат виновници за нејзините неуспешни политики, судот изготвил решение за мое спроведување

Финансиската полиција веќе три месеци ги третира вработените од Општина Карпош, особено оние кои се во Секторот за јавни набавки и Комисијата...