шефилд

Пронајдени се 3 резултати на тема „шефилд“
Економија

Пријавете се за стипендија и бидете дел од МБА програмата на Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, Сити Колеџ

Конкурсот за стипендии „Борис Трајковски“ за МБА студии на Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, Сити Колеџ е во тек и ќе...
Економија

Отворен конкурсот за стипендии „Борис Трајковски“ за МБА студии на Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, Сити Колеџ

Конкурсот за доделување 20 стипендии „Борис Трајковски“ за МБА студии на Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, Сити Колеџ...
Економија

Нова извонредна позиција на Универзитетот Шефилд на светските ранг листи, позициониран повисоко меѓу првите 100 во светот

 Универзитетот Шефилд е рангиран како еден од најдобрите универзитети во светот според QS World University Rankings 2019, подобрувајќи ја својата...