плати

Пронајдени се 24 резултати на тема „плати“
Економија

Филипче задоволен од зголемувањето на платите на здравствените работници: Ваква инвестиција немало со години наназад

Направивме многу напори и не само што докторите ќе добијат 10 проценти зголемување на платата од јануари 2019 година, туку и медицинските...