народ

Пронајдени се 6 резултати на тема „народ“
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: И покрај сите закани, уцени и притисоци на власта, народот се одважи и го одбрани сопствениот национален идентитет

Заев треба да го слушне гласот на народот. Гласот на 1,2 милиони граѓани кои не се согласуваат со промената на името, идентитетот, јазикот...