кредитирање

Пронајдени се 5 резултати на тема „кредитирање“
Економија

Се кредитира потрошувачката, најсигурни клиенти административците, стопанството на маргините на кредитирањето

И кредитите и депозитите во јули забележале раст. Податоците на НБРМ покажуваат дека на годишно ниво растот на депозитите е 11,3 проценти,...