инвестиции

Пронајдени се 17 резултати на тема „инвестиции“
Економија

Александар Николоски: Од шампиони во привлекување инвестиции, се претворивме во понижена, преименувана, и бесперспективна земја

Пратеникот Александар Николовски, на својот Фејсбук профил, ја споредува Македонија денес, со времето во кое инвестициите доаѓаа во...