ѓорге иванов

Пронајдени се 30 резултати на тема „ѓорге иванов“
Македонија

Иванов: Не потпишувам неуставен договор, не прифаќам идеи или предлози што би го загрозиле македонскиот национален идентитет

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, донесе одлука да не го потпише Указот за прогласување на Законот за ратификација...