детали

Пронајдени се 55 резултати на тема „детали“
Македонија

Ангел Димитров, бугарски историчар: Разговорите околу спорните детали од историјата ќе бидат тензични, но очекуваме резултати

Разговорите меѓу Бугарија и Македонија за спорните моменти од заедничката историја ќе бидат тензични, но очекуваме да постигнеме резултати,...