брисел

Пронајдени се 32 резултати на тема „брисел“
Македонија

Ѓорчев- Венгер: ЦДУ детално ќе ги следи состојбите во Македонија со политичкиот прогон и слободата на медиумите

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев во Берлин оствари средба во седиштето на ЦДУ со шефот на бирото за надворешни работи на владејачката...