блокада

Пронајдени се 18 резултати на тема „блокада“
Македонија

(ФОТО) Полицијата го блокира влезот во Скопје: На граѓаните им забранува да го слават спасот на името во главниот град

Полицијата го блокира патот пред влезот во Скопје. На фотографиите од патарината кај Петровец, може да се види  како полицијата го блокира...