Свет

ЕУ со критики до Италија по несреќата во Џенова: Добивте милијарди евра за реконструкција на инфраструктурата

Европската Унија ѝ исплатила на Италија милијарди евра за реконструкција на инфраструктурата, одговорија властите во Брисел на обвинувањата...